Over mij

Wat leuk dat je kennis wilt maken met mij

Ik heb de studie Communicatie Creatief afgerond en heb bij verschillende bedrijven werkervaring op mogen doen. Voor mijn uitgebreide CV verwijs ik door naar mijn LinkedIn pagina. Er zijn misschien al veel vormgevers op de markt, maar ik denk dat er nog steeds ruimte is voor mij, voor SONTWERPT met de nodige creativiteit en voor kleinere klanten die geen grote budgetten hebben, maar toch professioneel willen communiceren. SONTWERPT werkt met InDesign, Photoshop en Illustrator.

  • Een webshop met productfoto's die vernieuwd moeten worden? SONTWERPT kan helpen
  • Hulp nodig bij het maken van marketing-uitingen? SONTWERPT kan helpen
  • Hulp nodig met andere werkzaamheden (denk aan o.a. administratie ordenen, teksten aanpassen in de webshop)? SONTWERPT kan helpen

Ook voor particulieren sta ik klaar.

  • Geef je een feestje en wil je daarvoor een persoonlijke, unieke uitnodiging? SONTWERPT kan helpen
  • Heb je een mooie foto, maar wordt die verpest door een lelijk object of een "grappige" voorbijganger? SONTWERPT kan helpen de foto perfect te maken.
Sonja Matena

WIE IS SONTWERPT

Mijn naam is Sonja Matena en ik woon in Hulst samen met mijn vriend Davy, zoontje Faas, dochtertje Juul en hond Appie.

Ik ontwerp graag posters, uitnodigingen, logo’s, flyers en nog veel meer. Ook het bewerken van (fotografische) beelden is iets wat ik graag doe. Dit zijn de hoofdwerkzaamheden die ik aanbied, echter kan ik nog veel meer. Bel, app, mail me of stuur een bericht via het contactformulier en vraag naar de mogelijkheden. Samen kijken we dan of ik kan helpen met de wensen die je hebt.